Workshop – Raamhangers!         (Tip: Kinderpartijtje!)

Deze workshop is een feest voor jonge kunstenaars en een geweldige keuze voor kinderpartijtjes! Tijdens deze creatieve activiteit gaan we gezamenlijk aan de slag met het maken van prachtige raamhangers. Deelnemers hebben de vrijheid om hun eigen ontwerp te bedenken en tot leven te brengen.

 

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar! Om de veiligheid te waarborgen, worden de glasstukjes voor de jongste kinderen van tevoren gesmolten, waardoor er geen scherpe randjes meer aan zitten. Als alle kinderen ouder zijn dan 12 jaar, krijgen ze de kans om zelf het glas te leren breken.

 

Tijdens de workshop versieren de deelnemers een basis glasplaatje van ongeveer 12×12 cm met de glasstukjes. Je kunt ervoor kiezen om een specifieke vorm te creëren of juist een abstract ontwerp te maken. Voorbeelden van figuren zijn beschikbaar om onder het basisplaatje te schuiven, als richtlijn of inspiratie voor je eigen creatie.

 

Natuurlijk zijn ook volwassenen van harte welkom om deel te nemen aan deze workshop!

 

Kosten: vanaf €35 per persoon.

– Inclusief: Alle benodigde materialen, limonade en wat lekkers.
– Exclusief: Eventuele verzendkosten (€7,95 per pakket).

 

Praktische informatie:

– De raamhanger heeft een grootte van +/- 12 x 12cm.
– De workshop duurt ongeveer 2 uur.
– Beschikbare tijden op afspraak.
– Na de workshop moet het werk in de oven smelten en vervolgens afkoelen voordat het meegenomen kan worden. Je kunt het later ophalen bij De Glasschuur of laten opsturen.
– 4 tot 8 deelnemers.
– Let op: Je werkt tijdens deze workshop staand.
– Minimale leeftijd: 6 jaar.

 

Organiseer jouw kinderpartijtje of familie uitje en reserveer direct de workshop!